Sorteer
merken
price
0
65

Wooden Story heeft prachtig houten speelgoed. Sinds 1969 maakt dit familiebedrijf natuurlijk speelgoed vanuit hun werkplaats in de Beskidy bergen in Polen. Het speelgoed ruikt heerlijk naar hout en de natuurlijke kleur van het speelgoed springt in het oog. De blokken en ringen voelen glad en fluweelzacht aan. Het gebruik van de verschillende soorten hout stimuleert op een speelse manier de ontwikkeling van de tastzin van kinderen.

Wooden Story is een echt familiebedrijf waar reeds drie generaties hun liefde voor hout laten spreken. Opa Borowy begon in 1969 met het eerste houten speelgoed. Opa vond het heerlijk om nieuwe dingen te creëren die geluk schonken. Maar de tijden waren zwaar en het bedrijf richtte zich op de productie van meubels. Wel van hout want dat was onderdeel van het gezin. Gelukkig voor ons veranderde de tijden weer, bleef het verlangen en kwam houten speelgoed weer terug bij Wooden Story. Daar zeggen ze zelf: “Ons speelgoed komt uit het bos, ze ruiken naar hout en je hoort nog steeds het geluid van de wind in hen. Opa had gelijk als hij zei: “Het creëren voor kinderen brengt het geluk naar volwassenen”. We kennen dit gevoel en hebben Wooden Story gemaakt van liefde tot natuur en voor geluk van kinderen.”

Tijdens het spelen met houten speelgoed worden de zintuigen van kinderen op een heel natuurlijke manier gestimuleerd. Het speelgoed voelt zacht aan, ruikt naar hout en de kleuren passen bij het natuurlijke aspect. Met de houten blokken bouw je fantasievolle gebouwen, sorteer de juiste kleur bij elkaar, leer door de vormenstoof en puzzels en probeer de stapeltoren weer in elkaar te zetten. Het speelgoed van Wooden Story is zo mooi en degelijk dat het van generatie op generatie doorgegeven kan worden.

Wooden Story gebruikt uitsluitend hout dat afkomstig is van FSC gecertificeerde leveranciers. Ze zijn gemaakt van het beste, zorgvuldig geselecteerde hout en worden niet ‘vergiftigd’ met giftige verven of vernis. Ze gebruiken natuurlijke eco-gecertificeerde verven om ze te kleuren. Dat geeft de zekerheid dat je kindje zal spelen met speelgoed dat vrij is van schadelijke stoffen. Bijenwas en plantaardige oliën geven ze een zachte gepolijste afwerking. Wooden Story milieuvriendelijke canvas tassen en dozen zijn ontworpen om hergebruikt of gemakkelijk gerecycled te worden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »