Sorteer
merken
Maat kind
Maat
Kleur
Materiaal
Soort
price
0
90

Het merk Reiff vindt zijn oorsprong in Duitsland waar het bedrijf nog altijd gevestigd is. Al ruim vijfentwintig jaar en drie generaties verder maken zij in eigen productie kleding voor baby’s en kinderen. Ze begonnen met het maken van babyjassen. Maar daar kwamen al snel meer producten bij. Reiff doet alles in eigen huis. Van ontwerpen en het maken van monsters tot het eindproduct. Ze werken uitsluitend met wollen stoffen en letten hierbij op het productieproces.

Reiff is lid van International Association of the Natural Textile Industry (IVN) en voldoen volledig aan hun richtlijnen voor de productie van hun natuurlijke textiel.

Bij Ziloen vind je van Reiff de super fijne warme en zachte slaapzakken voor baby en kind. De slaapzakken zijn er in twee soorten. Gemaakt van wolfleece of van een combinatie van wol en teddyberen pluche. Daar blijft je kindje lekker warm in tijdens een koude winter. Fijn aan de slaapzakken zijn de verschillende maten. Ze lopen van maat 50-56 tot maat 116. Omdat ze groot uitvallen kan je kindje er lang mee doen! De slaapzakken zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, rood, blauw en naturel.

Naast de slaapzakken hebben we nog meer moois in ons assortiment. De mooie wollen wikkelvestjes hebben we in maar liefst acht kleuren en vijf verschillende maten. Naast het effen wikkelvestje kun je ook kiezen uit leuke streepjes. Met zes kleurcombinaties zit er vast iets moois bij voor je kindje. Naast wollen vestjes zijn er ook wolfleece truien. Dankzij de mutsjes van Reiff (elfenmuts en bivakmuts) blijft je baby lekker warm als je er samen op uit gaat. Ook boxpakjes van wol en zijde (ideaal als eerste pakje na de geboorte), broekjes en dekens vullen de collectie van Reiff aan.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »