Sorteer
merken
Maat kind
Maat
Kleur
Materiaal
Soort
price
0
150

Als je het hebt over wollen kleding dan hoort daar het Deense merk Joha zeker bij. Het werd in 1963 opgericht als producent van onderkleding van wol en katoen en nachtkleding voor baby’s en kinderen in Scandinavië. Al snel werd de rest van Europa bekend met dit merk en hun fijne producten. De focus is in al die jaren niet veranderd. Zij staan voor kwaliteit, maken gebruik van de beste wol en hebben veel aandacht voor pasvorm en ontwerp. Joha werkt in hun kleding met combinaties van van wol, zijde, katoen en bamboe.

Wat de kleding zo bijzonder maakt is dat het in wasmachine, en sommige producten zelfs in de droger mag. Daarover zeggen ze zelf: “We weten hoe druk ouders tegenwoordig zijn, je komt altijd tijd te kort en vlekken blijven er in overvloed. De was neemt veel tijd in beslag in het huishouden. We hebben daarom kleding ontwikkeld die in de wasmachine en droger mag. Volg de instructies op het waslabel zodat je kleding zijn pasvorm en kwaliteit behoudt.”

Joha geeft prioriteit aan ecologisch verantwoorde productiemethoden en heeft het EU ECOLABEL. Dit label mag je alleen gebruiken als je aan kunt tonen dat je producten geproduceerd zijn in overeenstemming met de strikte milieunormen van de EU. Daarnaast erkent en certificeert het internationale Woolmark alle wolproducten van Joha. Dit label, uitgegeven door The Woolmark Company, staat garant voor de beste kwaliteit en zuiverste wol. Onlangs is Joha gecertificeerd met het label ‘Dierenwelzijn’ waarmee ze aantonen dierenwelzijn hoog in het vaandel te hebben staan.

We zijn blij met Joha als aanvulling op ons assortiment. Je vindt op onze website mooie hemdjes voor dames en kinderen, jumpsuits, rompertjes en strikmutsjes met een heel lief kantje. De kleuren zijn zacht en neutraal zodat ze mooi gecombineerd kunnen worden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »