ons verhaal

Ziloen is een webshop opgericht door moeder en dochter met liefde voor biologische en duurzame producten voor baby en kind. Je vindt bij Ziloen een breed assortiment aan biologische baby en kinderkleding van wol, zijde en katoen. Maar ook babydekens, houten speelgoed en alles voor ergonomisch dragen: draagdoeken, draagzakken en draagjassen. Wekelijks breidt de collectie uit met producten voor het hele gezin.

Ziloen staat voor puur en duurzaam. Ziloen wil je kennis laten maken met de voordelen van biologische en duurzame producten, en daarbij tevens een steentje bijdragen aan een betere wereld.

Floriëlle: “Als (jonge) moeder wil je alleen maar het allerbeste voor je kind (en jezelf). Voor mij zijn dat producten zonder gifstoffen, die duurzaam én eerlijk geproduceerd zijn. Gewoon omdat dit het beste voor je is! Alle producten die je in onze webshop vindt voldoen hieraan. Voordat we een product in onze shop opnemen testen wij deze tevens zelf. Op deze manier stellen wij een collectie samen van kwalitatief goede en aantrekkelijke producten.”

De producten van Ziloen zijn bovenal praktisch in gebruik. Zo zijn bijvoorbeeld alle kleertjes zacht en soepel, waardoor kinderen vrij kunnen spelen. Het houten speelgoed is stevig en kan zonder gevaar voor gifstoffen in de mond worden gestopt. En de lamsvachten zien er mooi uit maar geven vooral warmte en omhulling.

Marijke: “De wollen kleertjes die Floriëlle vroeger droeg, draagt mijn kleinzoon nu. Dat vind ik het mooie aan onze producten. Ze gaan langer mee dan één kindertijd en kunnen gedragen worden door broertjes en zusjes. En dus ook door hun eigen kinderen.”

Marijke

Marijke houdt zich binnen Ziloen bezig met alle dagelijkse zaken: het contact met de leveranciers, klanten en het verwerken en inkopen van nieuwe producten. Tevens zorgt Marijke er voor dat alle bestellingen mooi ingepakt zijn en aan het eind van de dag verzonden worden.

In haar vrije tijd brengt Marijke graag tijd door met haar gezin: man, twee dochters, twee zonen, kleinzoon en Nanouck de labrador.

Floriëlle

Floriëlle is verantwoordelijk voor het vormgeven van de website, bewerkt alle productfoto’s, schrijft blogs, zorgt voor mooie foto’s voor Ziloens Instagram, heeft klantcontact en houdt zich bezig met de inkoop van nieuwe producten. Heb je een tip voor onze uitbreiding? Laat het ons weten via het contactformulier of via Facebook.

Naast Ziloen werkt Floriëlle als Maatschappelijk werker, waar ze op een andere manier bezig is met kinderen en gezinnen. Haar vrije tijd brengt ze het meest door met haar zoontje Manuel en zijn vader. Floriëlle houdt daarnaast van Yoga en van lekker en gezond eten.

 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »