ons verhaal

Ziloen is een webshop opgericht door moeder en dochter, Marijke en Floriëlle. Het idee om Ziloen op te zetten is ontstaan uit gedeelde liefde voor biologische en duurzame producten voor baby en kind. Bij Ziloen vind je een breed assortiment aan biologische baby en kinderkleding van wol, zijde en katoen. Maar ook babydekens, houten speelgoed, boeken en verzorgingsproducten. Sinds januari hebben Marijke en Floriëlle een eigen kledinglabel, genaamd Unaduna. 

Ziloen staat voor puur en duurzaam. Ziloen wil je kennis laten maken met de voordelen van biologische en duurzame producten, en daarbij tevens een steentje bijdragen aan een betere wereld.

Floriëlle: “Als (jonge) moeder wil je alleen maar het allerbeste voor je kind (en jezelf). Voor mij zijn dat producten zonder gifstoffen, die duurzaam én eerlijk geproduceerd zijn. Gewoon omdat dit het beste voor je is! Alle producten die je in onze webshop vindt voldoen hieraan. Voordat we een product in onze shop opnemen testen wij deze tevens zelf. Op deze manier stellen wij een collectie samen van kwalitatief goede en aantrekkelijke producten.”

De producten van Ziloen zijn bovenal praktisch in gebruik. Zo zijn bijvoorbeeld alle kleertjes zacht en soepel, waardoor kinderen vrij kunnen spelen. Het houten speelgoed is stevig en kan zonder gevaar voor gifstoffen in de mond worden gestopt. En de lamsvachten zien er mooi uit maar geven vooral warmte en omhulling.

Marijke: “De wollen kleertjes die Floriëlle vroeger droeg, draagt mijn kleinzoon nu. Dat vind ik het mooie aan onze producten. Ze gaan langer mee dan één kindertijd en kunnen gedragen worden door broertjes en zusjes. En dus ook door hun eigen kinderen.”

Marijke

Marijke houdt zich binnen Ziloen bezig met alle dagelijkse zaken: het contact met de leveranciers, klanten en het verwerken en inkopen van nieuwe producten. Tevens zorgt Marijke er voor dat alle bestellingen mooi ingepakt zijn en aan het eind van de dag verzonden worden.

Naast Ziloen is Marijke getrouwd, moeder van vier en oma. Ze geniet van samenzijn met haar grote familie. Ze heeft drie (en binnenkort vijf!) lieverds van kleinkinderen waar ze veel tijd mee doorbrengt en zelfs voorziet van handgemaakte kleding en poppen. Marijke houdt van de natuur en heeft altijd wel een haak- of brei project lopen. 

Floriëlle

Floriëlle is verantwoordelijk voor het vormgeven van de website, bewerkt alle productfoto’s, schrijft blogs, zorgt voor mooie foto’s voor Ziloens Instagram, heeft klantcontact en houdt zich bezig met de inkoop van nieuwe producten. Heb je een tip voor onze uitbreiding? Dan horen we dat graag terug, laat het ons zeker even weten!

Floriëlle is moeder van twee kinderen, en een derde onderweg. Thuis schakelt ze haar werk af en geniet ze van het moederschap. Lange wandelingen, lekker gezond koken en eindeloos buitenspelen behoren tot hun dagelijkse activiteiten. Floriëlle verdiept zich in persoonlijke ontwikkeling, de ontwikkeling van haar kinderen en leest er graag over (Alfie Kohn is favoriet). Ze geniet van haar mooie vriendschappen en van de familie om haar heen. 

v
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »