Sorteer
merken
price
0
150

Grimm’s houten speelgoed staat ruim dertig jaar bekend om de prachtige vormen en kleuren. Het stimuleert de creativiteit en verbeelding van baby en kind. Het bevordert de activiteit, inzicht en doorzettingsvermogen van kinderen. Vanuit de basisvorm die bestaat uit verschillende onderdelen en vormen, kunnen nieuwe vormen gecreëerd worden die nog mooier, groter en uitdagender zijn. Dit maakt het spelen met dit houten speelgoed elke keer een feest voor jong, maar ook zeker voor oud.

Grimms wordt handgemaakt in Duitsland van duurzaam hout en geverfd met gifvrije verf op waterbasis. Fair trade speelgoed! Deze verf is niet schadelijk voor de gezondheid van baby en kind en draagt het certificaat EN 71 en CPSIA/ASTM 963. En juist die kleuren is waar Grimms bekend mee is geworden. De gekleurde regenboog is in heel wat speelgoedhoeken terug te vinden. In de nieuwe collectie komen ook pastelkleuren en naturel hout voor. En daar worden we blij van! Het hout wordt behandeld met plantaardige olie waardoor het hout zacht aanvoelt maar wel iets ruw blijft. Hierdoor glijden de stukken hout niet zo gemakkelijk van elkaar af. Ideaal voor grootste spelideeën dus. Grimm’s wordt bij de ontwikkeling van het speelgoed begeleid door Waldorf-educatie en andere educatieve benaderingen, zoals Montessori. Alle producten van Grimm’s kunnen in het spel van je kindje gecombineerd worden met elkaar. En daarom zijn we er zo blij mee. Bouw met de regenbogen een hoge toren, zet de paddenstoelen ertussen en plaats de poppetjes in de kleine huisje. Grimm’s speelgoed laat zich ook super fijn combineren met de Ostheimer dieren.

Wij hebben een fijne collectie Grimm’s. We verkopen van Grimm’s Holz Spiel und Holz Design onder andere de regenboog, stapelkubus, puzzel, kaarten, bloem, halve cirkels, kleine huisjes, paddenstoelen, poppetjes, houten bakjes en nog veel meer. En vergeet ook niet de verschillende kleuren te bekijken!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »