Sorteer
merken
Maat kind
Maat
Kleur
Materiaal
Soort
price
0
55

Voor de oorsprong van Hocosa moeten we ver terug in de geschiedenis. Al in 1886 werd de voorloper van het huidige merk opgericht in Zwitserland. Er werd gestart met de productie van ondergoed voor kinderen, dames en heren. Na vele generaties en verkopen is Hocosa of Switzerland nu in handen van de familie Schwarz onder de naam Hocosa-Sawaco. Nog altijd vindt het productieproces plaats in Zwitserland in het zuidelijke plaatsje Bedano. Het merk staat voor degelijke basics, fijne stoffen en mooie kleuren.

Alle kleding van is IVN-best en GOTS gecertificeerd. Dat wil onder andere zeggen dat voor het verven geen zware metalen zijn gebruikt, Hocosa aandacht heeft voor haar medewerkers en alleen wol gebruikt van schapen die op een biologische boerderij worden gehouden. Omdat het gehele productieproces plaats vindt in Zwitserland mogen ze ook het merk ‘Swiss-made’ gebruiken.

Hocosa biedt fijne basics met shirts, hemden, rompertjes en leggings. Gemaakt van een combinatie van wol en zijde waardoor het warm en zacht aanvoelt. In de collectie zijn naast de effen kleuren in 2018 ook gecombineerde kleuren toegevoegd. Wat dacht je van een grijs rompertje met een witte bies? Of een blauw shirt voor dames met een gekleurde rand? Wij worden er erg blij van! Het geeft de kleding net dat kleine beetje extra wat je soms zoekt.

Naast kleding verkopen we ook een nier- of buikwarmer. Heb je het vaak koud of veel last van je rug? Dan kan de nier/buik warmer een oplossing voor je zijn. De warmer is gemaakt van wol, zijde en lycra. Zo voelt de band aangenaam op je huid en sluit hij mooi aan. Je spieren en organen blijven zo lekker warm!

Voor kinderen en voor dames is er veel moois te vinden van Hocosa bij Ziloen. Kijk je mee?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »