Vanwege coronamaatregelen en drukte bij onze vervoerders kan de levering (een kleine) vertraging oplopen

nlnl enen
EUR GBP USD AUD CAD CHF CNY JPY DKK NZD NOK RUB SEK
wishlist cart
Totaal€0,00
cart

Retourneren & Ruilen

RETOURNEREN

Artikelen die niet naar wens zijn, kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden (wanneer ze aan onderstaande voorwaarden voldoen). Je kunt het retour aanmelden in ons retourportaal door hier te klikken: www.retourneren.nl/ziloen

Retouren worden zo snel als mogelijk (maar uiterlijk binnen twee weken na ontvangst) verwerkt. Zodra jouw retour verwerkt is ontvang je hier bericht van per e-mail en wordt het retourbedrag naar je overgeschreven. Is het termijn van twee weken verstreken? Stuur ons dan een berichtje met hierin jouw ordernummer en de Track and Trace code van de zending.

RUILEN

Artikelen die niet naar wens zijn, kunnen binnen 14 dagen geruild worden. Retourneer de betreffende artikelen en bestel de gewenste producten opnieuw online. Indien je bestelling voor 15.30 uur is geplaatst verzenden wij de nieuwe artikelen nog dezelfde dag!

VOORWAARDEN

- het artikel is verpakt in originele (plastic)verpakking met aangehechte kaartjes;
- het artikel is ongedragen en ongewassen;
- je hebt niet geprobeerd een gebrek zelf te herstellen;
- de pakbon is bijgevoegd;
- de retourzending is voldoende gefrankeerd.

Als de artikelen niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden, kunnen wij de retourzending niet verwerken. De artikelen worden dan op kosten van de afzender teruggestuurd.