Retourneren & Ruilen

RETOURNEREN

Artikelen die niet naar wens zijn, kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden (wanneer ze aan onderstaande voorwaarden voldoen). Je kunt de retour aanmelden in ons Retour Portaal. De verzendkosten en het risico in geval van retourneren zijn voor rekening van de klant. 

Retouren worden zo snel mogelijk verwerkt (uiterlijk binnen twee weken na ontvangst). Zodra jouw retour verwerkt is ontvang je hier bericht van per e-mail en wordt het retourbedrag naar je overgeschreven. Is het termijn van twee weken verstreken? Stuur ons dan een berichtje met hierin jouw ordernummer en de Track&Trace code van de zending.

RUILEN

Artikelen die niet naar wens zijn, kunnen binnen 14 dagen geruild worden. Retourneer de betreffende artikelen en bestel de gewenste producten opnieuw online. Indien je bestelling voor 15.30 uur is geplaatst verzenden wij de nieuwe artikelen nog dezelfde dag!

VOORWAARDEN

- het artikel is verpakt in originele (plastic)verpakking met aangehechte kaartjes;
- het artikel is ongedragen en ongewassen;
- je hebt niet geprobeerd een gebrek zelf te herstellen;
- de pakbon is bijgevoegd;
- de retourzending is voldoende gefrankeerd.

Als de artikelen niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden, kunnen wij de retourzending niet accepteren. De artikelen worden dan op kosten van de afzender teruggestuurd.

v
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Whats app