Sorteer
merken
Maat
Kleur
Materiaal
price
0
65

En Fant laarzen en thermoboots geven gegarandeerd heerlijk warme voeten! De met wol gevoerde laarzen hebben een dikke stevige zool en zijn waterdicht. Hierdoor zijn de laarsjes heel erg populair bij kids en volwassenen.

De buitenkant van deze laarzen is gemaakt van het duurzame materiaal Megol. Dit materiaal is geurloos, 100% recycleerbaar en PTFE en PVC vrij. Vanwege de wollen voering en een membraan van aluminium in de zool blijven voeten ook bij sneeuw en extreem lage temperaturen heerlijk warm in deze laarzen. Ideaal dus ook om mee te nemen op wintersport! 

Als de Enfant laarzen van binnen nat of vochtig zijn geworden (door regen, sneeuw of transpiratie omdat ze nog net iets te warm zijn voor de temperatuur buiten), is dit geen enkel probleem. Wel is het belangrijk om de laarzen zo snel mogelijk te laten drogen, omdat ze anders kunnen gaan stinken. Stop er bijvoorbeeld een aantal proppen krantenpapier in, deze nemen het vocht snel op. Je kunt de laarzen eventueel ook wassen op een wolwasprogramma (max. 30°C). Ook dan is het belangrijk om de laarzen zo snel mogelijk te laten drogen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »