nlnl enen
EUR GBP USD AUD CAD CHF CNY JPY DKK NZD NOK RUB SEK
wishlist cart
Totaal€0,00
cart

Verzenden

VERZENDEN

Wij verzenden bestellingen vanaf €75 gratis in Nederland en vanaf €100 gratis naar België! Wij verzenden alle pakketten binnen Nederland met Fietskoeriers (zie onderaan deze pagina voor meer informatie). De pakketten naar België verzenden wij met PostNL. Je ontvangt een e-mail met de track en trace code als het pakket ontvangen is door koerier, op werkdagen rond 18:00u.

Nederland €3,95

België € 6,95

 

LEVERTIJD

Wij verzenden alle bestellingen geplaatst vóór 15.30 uur op dezelfde werkdag. De bestelling wordt de volgende werkdag bij je aangeboden door de Fietskoerier tussen 18:00-22:00. Let op: in een enkel geval (minder dan 0,5% van totaal bij Fietskoeriers, iets hoger bij PostNL) kan een pakket vertraagd geleverd worden. Wij doen alles wat in onze macht ligt om de pakketten optimaal aan te leveren ten einde de levertijd te bespoedigen. Wij kunnen echter geen verantwoordelijk nemen, of aansprakelijk gesteld worden, voor een eventuele vertraging veroorzaakt door Fietskoeriers en/of PostNL.

Bestellingen die ná 15.30 uur geplaatst worden, verzenden wij de eerstvolgende werkdag.

Internationale bestellingen die voor 15:30 besteld zijn worden ook dezelfde dag verzonden. Pakketten naar België worden doorgaans de eerstvolgende werkdag geleverd.

 

FIETSKOERIERS

Fietskoeriers.nl is de schoonste en eerste landelijk dekkende fietspakketdienst van Nederland. Vanuit meer dan 40 'hubs' bezorgen zij pakketten op de fiets. De koerier haalt elke werkdag de pakketten op bij Ziloen in een busje dat rijdt op groengas. De pakketten worden vervolgens gesorteerd in Amersfoort en via de hubs met de fiets bezorgd bij jou aan de deur tussen 18:00-22:00. Ben je niet thuis? Dan kan je gewoon de koerier een Whatsappje sturen. Deze manier van werken zorgt er voor dat 97% van de pakketten bezorgd worden bij de eerste poging. De adressen die niet binnen het netwerk van de meer dan 40 hubs vallen, worden overgenomen door PostNL.

De (duurzame) voordelen op een rij:

- Vermindering van CO2 uitstoot en verkeersdrukte in de stad;

- Geen diesel, maar bruine boterhammen of groengas;

- In de avond bezorgd, wanneer de meeste mensen thuis zijn;

- Makkelijk bezorgmoment- of locatie wijzigen via WhatsApp of Livechat.

- 97% van de pakketten bezorgd bij de eerste poging.