Sorteer
merken
price
0
10

De zuigreflex en de zuigbehoefte van een baby zijn aangeboren. Zuigen heeft een rustgevend en ontspannend effect op je kindje en bevorderd de voedselinname. Bij sommige baby’s is de zuigbehoefte echter zo groot dat alleen de borst of fles niet voldoende is.  Voor deze kindjes hebben we de spenen van Goldi in ons assortiment. De fopspeentjes zijn volledig gemaakt van natuurlijk rubber en vrij van weekmakers, parabenen en pvc.

Over het ontwerp van de speentjes heeft Goldi goed nagedacht. Zo is het schild zacht en recht. Op deze manier hebben de lippen en mondspieren van je kindje alle bewegingsvrijheid. De drie grote ventilatiegaten in het schild voorkomen ‘strakke ogen’ en helpen roodheid door speeksel voorkomen. Dit voorkomt uitslag rond de mond. Het zuiggedeelte is zacht en buigzaam, lijkt op een tepel en zorgt de tong goed kan bewegen wat een positief effect heeft op de totale perceptie van de mondholte. Het lusje aan de speen is zacht en flexibel waardoor je geen vervelende afdruk krijgt op het gezicht van je baby. Omdat het lusje ‘recht’ op het fopspeentje staat zal je kindje het (als het wat ouder is) makkelijk kunnen pakken.

Omdat Goldi een puur natuurlijk product is, kan er tijdens de productie een enigszins andere kleur of oppervlakte-uiterlijk zijn. Dit heeft geen enkele invloed op de kwaliteit. Als je het speentje uitkookt kan de speen wat troebel ogen. Ook dit doet niets af aan de kwaliteit en komt door het natuurlijke rubber.

Ziloen verkoopt verschillende speentjes van Goldi. Qua maat maar ook qua vorm van de speen. Daarnaast is er een fopspeen zonder lusje. Dat maakt hem ideaal voor in de draagzak of draagdoek omdat je kindje dan plat tegen je aan ligt.

Naast de spenen van Goldi verkopen we ook bijtringen (ideaal bij doorkomende tandjes) en een nagelschaartje.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Whats app