Vanwege coronamaatregelen en drukte bij onze vervoerders kan de levering (een kleine) vertraging oplopen

nlnl enen
EUR GBP USD AUD CAD CHF CNY JPY DKK NZD NOK RUB SEK
wishlist cart
Totaal€0,00
cart
close

Beschrijving

Gekleurde houten stapelfiguren. Hoe wil jij de figuren op de standaard hebben? Op kleur, op vorm of allemaal door elkaar? Alles is mogelijk. Voel de structuur van de verschillende houtsoorten en de fijne afwerking met bijenwas en plantaardige oliën. Dit speelgoed heeft talrijke mogelijkheden. Gemaakt van FSC gecertificeerd hout en vrij van schadelijke stoffen.

Prachtige houten stapelfiguren in verschillende vormen en kleuren. Hierdoor kunnen de blokken op veel manieren gesorteerd kunnen worden. Op kleur, op vorm of juist in een regenboog. Het prikkelt de fantasie van kinderen en blijft boeien. Het houten speelgoed is vervaardigd van prachtig, glad en geurend hout. Het familiebedrijf Wooden Story maakt sinds 1969 natuurlijk speelgoed vanuit hun werkplaats in de Beskidy bergen in Polen. Het bijzondere aan deze familieonderneming is dat nu al de derde generatie het bedrijf met passie en toewijding voortzet. Wij zijn erg onder de indruk van deze mooie producten en bieden vrijwel de gehele collectie van het houten speelgoed van Wooden Story aan. Het speelgoed ruikt heerlijk naar hout en de natuurlijke kleur van het speelgoed springt in het oog. De blokken en ringen voelen glad en fluweelzacht aan. Het gebruik van de verschillende soorten hout stimuleert op een speelse manier de ontwikkeling van de tastzin van kinderen. Deze houten stapelfiguren zijn gemaakt van verschillende tinten FSC gecertificeerd hout. Grootvader Borowy had gelijk toen hij zei: “creating for children brings the happiness to adults”. Het houten speelgoed van Wooden Story is er voor alle kleintjes van verschillende leeftijden. Als baby speelgoed hebben wij van Wooden Story stapeltorens, vormenstoofs en auto’s. In de collectie kinderspeelgoed hebben wij de meest prachtige en kleurrijke blokken, 3D puzzels en hamertje tik.

Afmetingen houten stapelfiguren

 Dimensions of the largest piece /cm/: 5 L x 3,5 W x 3,8 H
Dimensions of the smallest piece /cm/: 3,5 L x 3,5 W x 3,8 H
Dimensions (without packaging) /cm/: 30,7 L x 7,3 W x 18 H
Dimensions with packaging /cm/: 32,8 L x 8,3 W x 19,5 H

Leeftijd indicatie

 Vanaf 1 jaar.

Materiaal

  • Het hout komt van FSC-gecertificeerde leveranciers.
  • Het speelgoed is vrij van schadelijke stoffen.
  • Het speelgoed is afgewerkt met bijenwas en plantaardige olie.
  • Het houten speelgoed wordt verpakt in een mooie stevige papieren doos die zeer geschikt is voor hergebruik. De doos is composteerbaar.
  • De canvas tassen zijn milieuvriendelijk.

Eerste keer gebruiken?

Doe het speelgoed af met een droge doek, gezien het in houtsnippers geleverd wordt.