nlnl enen
EUR GBP USD AUD CAD CHF CNY JPY DKK NZD NOK RUB SEK
wishlist cart
Totaal€0,00
cart

Goldi

Fopspeen natuurrubber symmetrisch

€3,95

KIES JE MAAT

close

Beschrijving

De nieuwe fopspeen van natuurrubber van Goldi. De speen heeft een symmetrische vorm en is geschikt voor baby's van 0-3 maanden en 3-24 maanden.

Extra zacht ovaalvormig zuigertje zonder luchtvulling zoals bij de ovaal XS vorm, zeer goed te gebruiken als vervolgmodel hiervan. De maat van het zuigertje en de vorm van de speen houden rekening met de ontwikkeling van het gehemelte en de mond tot 24 maanden. (Dat staat gelijk aan de eindtijd van de speenfase volgens experts).

Soms blijft je kindje huilen zonder aanwijsbare reden. Hij of zij heeft geen honger en ook de luier is net verschoond. Dan kan een fopspeen een uitkomst zijn. Een speentje kan voorzien in de zuigbehoefte van je baby maar zorgt ook voor ontspanning. Als ouder wil je dan wel graag een speentje dat verantwoord en natuurlijk is. Daar komt de Goldi fopspeen natuurrubber om de hoek kijken. De fopspeen is gemaakt van 100% natuurrubber en vrij van kleur en Bisfenol-A (BPA). Het speentje is zacht, flexibel en toch bestand tegen scheuren en bijten. De openingen in het ringgedeelte voorkomt dat de fopspeen vastzuigt en voorkomt roodheid en uitslag.

Hoe zorg je voor een lange levensduur van de Goldi fopspeen?

Controleer de fopspeen vóór elk gebruik en vervang deze zodra hij een vreemde vorm heeft of aan elkaar plakt als je hem inknijpt. Het speentje heeft direct contact met het mondslijmvlies en de eerste kleine tandjes. Regelmatig schoonmaken is dus erg belangrijk. Reinig de speen alleen met schoon water! Kook de Goldi fopspeen regelmatig uit in kokend water. Dompel de speen niet langer dan twee minuten in kokend water om het natuurlijke materiaal te behouden.

HOUDBAARHEID

tussen 2,5 en 4 maanden, afhankelijk van gebruik. Wanneer het zuiggedeelte begint te plakken, is het raadzaam om de speen te vervangen.

BELANGRIJK OM TE WETEN

  • Doop de speen nooit in zoete dranken of medicijnen omdat dit tanderosie kan stimuleren;
  • Neem de fopspeen uit de mond wanneer je kind in slaap valt;
  • Gebruik de speen niet om je kind te kalmeren zonder eventuele achterliggende klachten te controleren (honger of vieze luier);
  • De speen zou niet als lolly moeten dienen, maar als kalmering bij stress of om het kind in slaap te laten vallen;
  • Moeders die borstvoeding geven wordt geadviseerd om de fopspeen aan te bieden ná de voeding.

LET OP:

Uit hygienisch oogpunt kunnen er geen spenen retour gestuurd worden. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »