En Fant

Thermoboots - dark navy

€44,95

KIES JE KLEUR

KIES JE MAAT

close

Beschrijving

Lekker stampen in de plassen of samen een sneeuwpop bouwen, dit kan gegarandeerd met warme voetjes in deze hippe thermoboots van EnFant! Deze met wol gevoerde laarzen hebben een dikke stevige zool en zijn waterdicht. 

EIGENSCHAPPEN

De buitenkant van deze laarsjes is gemaakt van het duurzame materiaal Megol. Dit materiaal is geurloos, 100% recycleerbaar en PTFE en PVC vrij. Vanwege de wollen voering en een membraan van aluminium in de zool blijven voeten ook bij sneeuw en extreem lage temperaturen heerlijk warm in deze laarzen. Ideaal dus ook om mee te nemen op wintersport! 

PASVORM

De thermoboots van EnFant vallen klein. Om de juiste maat te bepalen meet je eerst de voeten van je kind op. Doe dit door een A4'tje tegen een muur te leggen. Vraag je kind om op het papiertje te gaan staan met de hielen tegen de muur aan. Teken beide voeten met potlood af op het papier. Vervolgens meet je op het A4't de voetlengtes al volgt: van het midden van de hiel naar het midden van de grote teen. Met de voetlengte van de grootste voet kan je de juiste maat thermoboots in de maattabel 'Afmetingen' terugvinden. Neem exact de maat die hoort bij de voetlengte, en géén maat groter. Er is al rekening gehouden met groeimarges in de tabel. Door de wollen voering kunnen de thermoboots in het begin wat strak aanvoelen, eenmaal in gebruik worden de laarzen vanzelf wat ruimer. 

Let op: de thermoboots zijn vooral geschikt voor smalle voetjes. Heeft je kleintje brede, mollige voetjes, dan zijn deze laarsjes helaas minder geschikt. 

ONDERHOUD

Als de laarzen van binnen nat of vochtig zijn geworden (door regen, sneeuw of transpiratie omdat ze nog net iets te warm zijn voor de temperatuur buiten), is dit geen enkel probleem. Wel is het belangrijk om de laarzen zo snel mogelijk te laten drogen, omdat ze anders kunnen gaan stinken. Stop er bijvoorbeeld een aantal proppen krantenpapier in, deze nemen het vocht snel op. Je kunt de laarzen eventueel ook wassen op een wolwasprogramma (max. 30°C). Ook dan is het belangrijk om de laarzen zo snel mogelijk te laten drogen.

DETAILS

Merk: En Fant
Ontworpen in: Denemarken
Materiaal: Megol, polyester, wol
Kleur: dark navy

SAMENSTELLING

Buitenkant gemaakt van Megol (100%), gevoerd met wol (90%) en polyester (10%).

Afmetingen

voetlengte in cm
22 12,6cm
23 13,3cm
24 13,9cm
25 14,4cm
26 14,9cm
27 15,5cm
28 16,1cm
29 16,8cm
30 17,4cm
31 18,1cm
32 18,7cm
33 19,3cm
34 20,3cm
35 21,2cm
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Whats app