Sorteer
merken
price
0
400

Ostheimer houten speelgoed dieren

Ostheimer creëert sinds 1939 prachtig houten speelgoed van zeer hoge kwaliteit. De dieren, familie figuren, bijbelse voorstellingen, gebouwen en sprookjesfiguren zijn gemaakt van duurzaam, milieuvriendelijk en lokaal verkregen hout. Natuurlijke verf geeft het speelgoed leven en prikkelt de fantasie van kinderen.

Ons verkooppunt is zeer uitgebreid met boerderijdieren als een kip, hond, kat, koe, paard, gans en eend. Maar we hebben ook prachtige bosdieren zoals een ooievaar, hert, vos, egel, kangoeroe en een das. Meer de fantasie prikkelen, of een seizoenstafel maken? Dan vind je een eenhoorn, prinses, kikkerkoning, koets, sterrendaalder of vader en moeder vast mooi!

Margarete Ostheimer is een zeer maatschappelijk betrokken bedrijf en verkreeg in 2009 een certificering voor de exceptionele werkomstandigheden van het Mutual Indemnity Association. Ostheimer is ervan overtuigd dat echt hoogwaardige, goede producten voor kinderen alleen kunnen ontstaan uit een volledig verantwoordelijke houding. Deze verantwoordelijkheid vervullen zij op alle gebieden van hun activiteiten. Elk diertje, poppetje, gebouw en figuur wordt met de hand gemaakt. Zij zagen, slijpen, schilderen en oliën met veel zorg elk houten product. Het is voor Ostheimer van belang dat het hout zichtbaar blijft tijdens alle stappen van het bewerkingsproces. Hierdoor blijft de speciale kwaliteit van het hout zichtbaar. Mooi om te beseffen dat alle dieren en figuren van Ostheimer dus ontworpen zijn door vele handen! Vanwege de stabiliteit en het lange bestaan van dit prachtige merk zijn er families waarbij het speelgoed van generatie op generatie de speelkamers gevuld heeft!

Het speelgoed sluit goed aan op een antroposofische opvoeding en kan in zowel spel- als leermomenten gebruikt worden. Daarnaast zijn de dieren figuren van Ostheimer goed te combineren met ander houten speelgoed zoals Grimm’s en Gluckskafer.

Wij zorgen dat de voorraad van altijd voldoende is zodat de keuze groot is. En mocht er iets uitverkocht zijn? Dan vullen we dat heel snel weer aan. In deze Ostheimer shop vind je ook een aanbieding, sale of korting wanneer items uit de winkel verdwijnen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »