Sorteer
merken
price
0
100
Nieuw
Actie
Bikeho Boom - eik
Nieuw
Actie
Bikeho Muur met raam
Nieuw
Actie
Bikeho Muur
Bikeho
Muur
€11,60
Nieuw
Actie
Bikeho Boom - pijnboom
Nieuw
Actie
Bikeho Brug - laag
Nieuw
Actie
Bikeho Poort
Nieuw
Actie
Bikeho Brug
Bikeho
Brug
€14,35
Nieuw
Actie
Bikeho Klokkentoren
Nieuw
Actie
Bikeho Toren
Nieuw
Actie
Bikeho Ridderzaal
Nieuw
Actie
Bikeho Huis - 3 delig
Nieuw
Actie
Bikeho Herenhuis - groot
Nieuw
Actie
Bikeho Herenhuis
Nieuw
Actie
Bikeho Kapel met deur

Bikeho is het houten speelgoed dat handgemaakt wordt in de Lebensgemeinschaft Birkenhof in Zuid Duitsland. Het Bikeho® speelgoed is een onverwoestbare klassieker voor elke speelkamer.

Het robuuste ontwerp, de zorgvuldig geborstelde schors en de golvende en met de hand geoliede curven in het hout zijn kenmerkend voor de spelelementen. De verschillende onderdelen kunnen samen een groot kasteel of dorp vormen. Of juist los gebruikt worden in combinatie met ander speelgoed. De bekendste vormen zijn de toren, ridderzaal, herenhuis en de kapel. Daarnaast zijn er kleinere aanvullende elementen zoals de boom, brug en poort.


Al het houten speelgoed voldoet aan de CE-norm en EN 71/3 (Europese norm voor kinderspeelgoed). De gebruikte olie wordt gemaakt op basis van lijnzaadolie of zonnebloemolie. Aan het speelgoed kan worden geknabbeld of in de mond worden gestopt.

De diverse basisvormen uit gesneden elzenhout stimuleert niet alleen de tastzin van kinderen, maar ook hun verbeeldingskracht. Voor het creatieve spel hebben kinderen eenvoudig en robuust speelgoed nodig. Met veel vindingrijkheid kunnen kinderen met dit speelgoed van Bikeho de verbeeldingskracht trainen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »