nlnl enen
EUR GBP USD AUD CAD CHF CNY JPY DKK NZD NOK RUB SEK
wishlist cart
Totaal€0,00
cart

Unaduna X Engel

Wolfleece slaapzak - naturel

€69,95

KIES JE KLEUR

KIES JE MAAT

close

Beschrijving

Unaduna X Engel Natur slaapzak van wolfleece. Heerlijk zacht en omhullend voor je baby!

De slaapzak is gemaakt van biologische merino wol, en reguleert de temperatuur van je kleintje. Wanneer je werkt met laagjes, bijvoorbeeld door een wollen rompertje en/of shirtje er onder te dragen, is het slaapzakje het gehele jaar te gebruiken. De slaapzak voelt zacht op de huid, ademt en absorbeert vocht zonder vochtig te voelen. Slaap lekker! Zorgvuldig en met liefde ontworpen en geproduceerd.

LIEFDE & AANDACHT

Deze slaapzak hoeft niet gewassen te worden voor het eerste gebruik; na het breiproces wordt het materiaal zorgvuldig gereinigd. Wol is zelfreinigend, waardoor het niet vaak gewassen hoeft te worden. Een nachtje buiten hangen of in een vochtige badkamer doet vaak wonderen, zo ruikt het weer lekker fris! Wanneer de slaapzakken een vlek hebben kan je deze gemakkelijk even plaatselijk schoonmaken. 

Toch een wasbeurt nodig? Gebruik dan een klein beetje wolwasmiddel. Was de slaapzak op de hand of op het wolwasprogramma van de wasmachine. Houd de temperatuur onder de dertig graden en voorkom temperatuur schommelingen. Zet de toeren laag. Duw het water voorzichtig uit de slaapzak en voorkom wringen en wrijven. Hang de slaapzak vervolgens te drogen op het wasrek.

OVER DE UNADUNA SLAAPZAK

Merk: Unaduna 
Op een eerlijke manier geproduceerd in: Duitsland
Materiaal: wol 
Keurmerk: GOTS (Global Organic Textile Standard), IVN Best
Kleur: naturel

SAMENSTELLING

Gemaakt van biologische merino wol (100%).

Afmetingen

50-5662-6874-8086-9298-104
breedte(oksel tot oksel ) 29cm 31cm 34cm 35cm 37cm
lengte(voorpand vanaf schouder) 51cm 62cm 71cm 83cm 93cm
mouwlengte(midden hals achter tot pols) 27cm 31cm 37cm 40cm 46cm