Senger

Warmte knuffel aap - klein

€55,00
close

Beschrijving

Deze zachte aap is een knuffelvriend voor klein en groot! Voor koude nachten en zere buikkrampjes bij de allerkleinsten heeft de aap een warmte kussentje in de buik. Maar ook onverwarmd is 'ie heerlijk zacht om mee te knuffelen en ideaal om je kleintje gezelschap te houden. 

De knuffel is er in twee maten: klein (44 x 31 x 9 cm, warmte kussen gevuld met kersenpitten) en groot (54,5 x 43 x 15 cm, warmte kussen gevuld met spelt).

OPWARMEN VAN HET KUSSENTJE

Haal het kussentje via de rits uit de buik van de knuffel. Het kersenpit kussen (kleine aap) kan gedurende 3 tot 5 minuten in de oven op 75°C verwarmd worden. Het spelt kussen (grote aap) kan op milieuvriendelijke wijze op de verwarming of gedurende 2 tot 3 minuten in de oven op 75°C verwarmd worden. Laat het kussentje hierna kort even liggen (ademen). Voel of het kussentje niet té warm is en stop het daarna weer terug in de knuffel. 

We krijgen regelmatig de vraag of de kussentjes ook verwarmd kunnen worden in de magnetron. We hebben dit nagevraagd bij Senger Naturwelt. Het spelt kussen kan NIET in de magnetron verwarmd worden, het kersenpit kussentje kan eventueel wel in de magnetron verwarmd worden mits de volgende aanwijzingen goed worden opgevolgd. Verwarm het kersenpit kussentje gedurende 30 seconden in de magnetron op max. 600W, schud het daarna even goed uit zodat de warmte goed verdeeld wordt. Nog niet warm genoeg? Leg het kersenpit kussentje met de andere kant naar boven en verwarm het nogmaals 30 seconden op max. 600W. Let op: het verwarmen van het kersenpit kussentje in de magnetron is op eigen risico, blijf er altijd bij terwijl het kussentje wordt opgewarmd. Een magnetron kan in een korte tijd heel warm worden. Bij sommige (oudere) magnetrons wordt de temperatuur niet goed verdeeld en kan het kussentje op een bepaald punt heel heet worden waardoor de stof daar kan verbranden. Een heel verhaal zoals je leest, maar de veiligheid van jullie kleintjes staat voor ons voorop!

WASVOORSCHRIFT

Wanneer de knuffel een vlek heeft kan je die het makkelijkste en beste even plaatselijk schoonmaken met ossengalzeep. Eventueel mag de knuffel samen met je kleintje in bad! Dep de knuffel hierna droog tussen een handdoek en breng in vorm alvorens je de knuffel te drogen legt. Was de knuffel niet in de wasmachine, de temperatuurschommelingen van de wasmachine kunnen ervoor zorgen dat de wollen vulling krimpt. Op de hand wassen met lauwwarm water kan wel, zorg er wel voor dat de temperatuur van het water gelijk blijft. Hier thuis is lekker badderen met de knuffels een waar feestje, echt een aanrader! Let op: haal voordat de knuffel in bad gaat het warmte kussentje uit de buik! 

DETAILS

Merk: Senger Naturwelt
Geproduceerd in: Duitsland
Keurmerk: Öko-tex standard 100
Materiaal: katoen, wol, kersenpitten
Afmetingen: 44 x 31 x 9 cm
Sfeerfoto: @timholove

SAMENSTELLING

De vacht is gemaakt van biologisch katoen (100%), de benen en armen zijn gevuld met biologische wol (100%). Het warmte kussentje is gevuld met kersenpitten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »