Vanwege coronamaatregelen en drukte bij onze vervoerders kan de levering (een kleine) vertraging oplopen

nlnl enen
EUR GBP USD AUD CAD CHF CNY JPY DKK NZD NOK RUB SEK
wishlist cart
Totaal€0,00
cart
close

Beschrijving

Fijn voedingskussen ter ondersteuning van de mama bij het voeden. Gevuld met het natuurlijke materiaal biologische kapok.

Let op: het kussen is exclusief hoes van Konges Sløjd. De hoes voor het voedingskussen is los bestelbaar en vind je hier: Konges Sløjd hoes voor voedingskussen.

KAPOK

Kapok is een natuurlijke en biologische vezel geoogst uit zaaddozen op bomen die in het wild groeien in de tropische bossen. De vezel heeft veel waardevolle eigenschappen die perfect zijn voor gevoelige baby's, mensen met allergieën en het milieu. Het is meer ademend dan alle andere natuurlijke vezels omdat het een holle kern heeft en voor 80% uit lucht bestaat, waardoor het ongeveer 8 keer lichter is dan katoen. De vezels zijn bedekt met een dun laagje wax dat insecten en huisstofmijten afstoot; daarom worden bij de productie geen bestrijdingsmiddelen gebruikt.

We raden aan om het voedingskussen met kapok zo nu en dan te luchten om de kwaliteit van de vezels te behouden. Verwijder alle kapokvulling voordat u de hoes wast.

DETAILS

Merk: Konges Slöjd
Geproduceerd in: China en India
Geproduceerd in GOTS gecertificeerde fabrieken
Wasvoorschrift: handwas 30° C
Afmetingen: buitenzijde lengte: 150 cm, binnenzijde lengte: 97 cm, hoogte: 21 cm, breedte: 118 cm.

SAMENSTELLING

Tijk gemaakt van biologisch katoen (100%) en vulling van biologisch kapok (100%).