Vanwege coronamaatregelen en drukte bij onze vervoerders kan de levering (een kleine) vertraging oplopen

nlnl enen
EUR GBP USD AUD CAD CHF CNY JPY DKK NZD NOK RUB SEK
wishlist cart
Totaal€0,00
cart
close

Beschrijving

De lamp die dat mooie warme licht geeft. Fijn voor op de babykamer maar ook voor op mama's nachtkastje. Zodat je tijdens de nachtvoedingen geen onaangenaam fel licht aan hoeft te doen.

Naast de fijne sfeer die de lamp geeft heeft het zout ook speciale werkingen. Het zuivert bijvoorbeeld de lucht omdat het negatieve ionen creëert en positieve ionen (die zorgen voor klachten als hoofdpijn, slaapproblemen en stress) absorbeert. Omdat de zoutlamp een natuurproduct is verschillen alle lampen van vorm en kleur. De lamp komt inclusief snoertje en peertje. Gewicht zoutlamp: 2,5 tot 3,5 kg.

GOED OM TE WETEN 

Het bijgeleverde peertje is eigenlijk een "overbruggingspeertje". Wel zo leuk als je de lamp meteen aan kunt doen na ontvangst! De zoutlamp doet het het beste als je een kwalitatief goed peertje aanschaft. Geschikte peertjes zijn peertjes voor de oven van 15-25 watt. Osram heeft deze peertjes bijvoorbeeld. Hierbij heeft een peertje met kopere fitting een langere levensduur dan een peertje met aluminium fitting. Ledd lampjes zijn niet geschikt, die genereren te weinig watt. Eenmaal een juiste peertje aangeschaft, kan de zoutlamp gemakkelijk uren per dag branden!