Senger

Druivenpit kussentje voor warmte knuffel klein

€11,00
close

Beschrijving

Druivenpit kussentje voor de kleine warmte knuffels van Senger. Altijd handig om er eentje extra in huis te hebben, of om los door papa of mama gebruikt te worden bij nekklachten of spier- of buikpijn!

OPWARMEN VAN HET KUSSENTJE

Haal het kussentje via de rits uit de buik van de knuffel. Verwarm het gedurende 3 tot 5 minuten in de oven op 75°C. Laat het kussentje hierna kort even liggen (ademen). Voel of het kussentje niet té warm is en stop het daarna weer terug in de knuffel.

We krijgen regelmatig de vraag of de warmte kussentjes ook verwarmd kunnen worden in de magnetron. We hebben dit nagevraagd bij Senger Naturwelt. Het spelt kussen (voor de grote warmte knuffels) kan NIET in de magnetron verwarmd worden, het druiven- en kersenpitkussentje (voor de kleine warmte knuffels) kan eventueel wel in de magnetron verwarmd worden mits de volgende aanwijzingen goed worden opgevolgd.

Verwarm het pittenkussentje gedurende 30 seconden in de magnetron op max. 600W, schud het daarna even goed uit zodat de warmte goed verdeeld wordt. Nog niet warm genoeg? Leg het kussentje met de andere kant naar boven en verwarm het nogmaals 30 seconden op max. 600W. Let op: het verwarmen van het warmtekussentje in de magnetron is op eigen risico, blijf er altijd bij terwijl het kussentje wordt opgewarmd. Een magnetron kan in een korte tijd heel warm worden. Bij sommige (oudere) magnetrons wordt de temperatuur niet goed verdeeld en kan het kussentje op een bepaald punt heel heet worden waardoor de stof daar kan verbranden.

DETAILS

Merk: Senger - Naturwelt
Geproduceerd in: Duitsland
Keurmerk: Öko-tex standard 100
Materiaal: katoen, druivenpitten

SAMENSTELLING

Zakje gemaakt van katoen (100%), gevuld met druivenpitten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »