Bibs

Fopspeen natuurrubber - sand

€4,95

KIES JE KLEUR

KIES JE MAAT

close

Beschrijving

Deze Bibs fopspeen is het populaire speentje uit Denemarken met een kersvormige speen van natuurrubber. Waarom ze zo geliefd zijn? Onder andere door het mooie design en de vele verschillende kleurtjes. Maar dat niet alleen! De speentjes zijn zo gevormd dat de bolling weggericht is van het gezichtje, zodat er lucht bij kan en de kans op irritatie rondom de mond kleiner is. Daarbij is het schild erg licht waardoor de speen makkelijk gepakt wordt door de allerkleinsten en minder snel uit de mond valt.

De speentjes zijn gemaakt van natuurlatex en voelen zacht en flexibel aan. Ze zijn zonder BPA of andere schadelijke stoffen. 

Let op: Bibs levert sommige speentjes zonder verpakking en papieren gebruiksvoorschrift, maar zoals alle speentjes, horen ook de Bibs speentjes voor het eerste gebruik gesteriliseerd te worden in gekookt water. Laat het kokende water iets afkoelen voordat je de speen erin doet. Lees hiernaast de gebruiksaanwijzing.

GEBRUIKSAANWIJZING

- Steriliseer de Bibs fopspeen voor gebruik. Laat water koken en koel dit iets af, leg de spenen er 1-2 minuten in. Als er water in het speentje blijft zitten, knijp je dit eruit. Voor de speen is het niet schadelijk
- Controleer de fopspeen volledig voor elk gebruik.
- Was en steriliseer de speen dagelijks. Gebruik hiervoor geen magnetron of vaatwasser omdat dit het natuurrubber aantast.
- Vervang de fopspeen bij de eerste schade. En gebruik ze niet langer dan 4-6 weken vanuit veiligheid (erosie van het natuurrubber) en hygiënisch oogpunt.
- Als het speentje te ver in de mond wordt genomen, kun je deze er zachtjes weer uit halen. De drie gaten in het schild zorgen ervoor dat er altijd luchttoevoer is.
- Bibs raadt aan om de speen niet in suikerhoudende of medicinale drank te dompelen omdat dit schadelijk is voor de gezondheid (van de tanden) van de baby.
- De speen is van natuurrubber, dat sporadisch tot een allergische reactie kan leiden.
- Gebruik enkel fopspeenhouders getest volgens norm EN 12586. Maak nooit andere linten of koorden vast aan de speen.
- Dit product voldoet aan de Europese standaard EN 1400+A1.

DETAILS

Merk: Bibs
Gemaakt in: Denemarken
Materiaal: rubberlatex (speen) en PP (schild)
Onderhoud: dagelijks steriliseren, regelmatig vervangen
Afmetingen: 3 maten 0-6 mnd, 6-18 mnd, vanaf 18 mnd
Kleur: sand

SAMENSTELLING

Gemaakt van natuurlijk rubberlatex en 100% voedselveilig polypropyleen (PP).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Whats app