Amber

Baby ketting 32cm met edelstenen per 3

€19,95
close

Beschrijving

Het schattigste kettinkje voor je baby. Gemaakt van verschillende soorten edelstenen en barnsteen.

Let op: barnsteen is een natuurproduct, ieder kraaltje is uniek qua vorm en grootte. De vermelde lengte van het sieraad is daarom bij benadering. Ook is het mogelijk dat de kleur afwijkt van de foto.

WAT IS BARNSTEEN?

Baltisch barnsteen is fossiele hars, afkomstig van naaldbomen uit het Scandinavisch gebied van ongeveer 44 miljoen jaar oud. Barnsteen is dus in tegenstelling wat de naam doet vermoeden versteend hars en geen steen. Het is licht en niet koud en voelt fijn op de huid.

EDELSTENEN

Edelstenen zijn er in de meest prachtige kleuren maar hebben ook ieder zijn eigen werking. Zo geeft rozenkwarts bescherming bij straling, bevordert het betere nachtrust en geeft het zelfvertrouwen. Amethist is een vriend voor kleine piekeraars en helpt bij keelpijn, hoesten, buikpijn en hoofdpijn. Maansteen is de steen van hoop en versterkt de vrouwelijke eigenschappen. En Turkoois beschermt en helpt tegen angst en spanningen bijvoorbeeld.

WELKE MAAT HEB IK NODIG?

Tot en met de leeftijd van drie jaar kan je met gemak de babyketting met lengte 32cm kiezen. Is jouw kindje ouder? Kijk dan bij de kinderkettinkjes van 38cm. Echter blijft de lengte een persoonlijke keuze want het is ook een kwestie van smaak. Om te kijken welke lengte je mooi vindt staan kan je een touwtje afknippen op de betreffende lengte en het passen. Opmerking: door het dragen van de barsteen sieraden kunnen de knoopjes tussen de kralen iets strakker getrokken worden waardoor de ketting of armband op den duur iets groter wordt.

HANDGEMAAKT

De kettinkjes zijn handgemaakt in Litouwen. Ze zijn zo gemaakt dat ze bij te veel druk uit veiligheid breken. Tevens is elk steentje apart geknoopt wat voorkomt dat er tijdens een breuk steentjes loskomen, die je kindje kan inslikken. Super fijn! De barnsteen ketting sluit gemakkelijk met een draaisluiting.

MATERIAAL

deze ketting is gemaakt van: amber, rozenkwarts, amethist, lapis lazuli, aventurijn en rode jasper.

VEILIGHEID

Algemene veiligheidsvoorschrift: ”Kinderen onder drie jaar dienen sieraden niet zonder toezicht van volwassenen te dragen. Omdat het kleine onderdelen bevat." Dit geldt dus ook voor het dragen van amber kettingen.

DETAILS

Geproduceerd in: Litouwen
Keurmerk: Gecertificeerd edelstenen
Lengte: 32cm
Materiaal: Edelstenen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »