Klean Kanteen

Baby fles rvs - 266 ml

€24,00

KIES JE MAAT

close

Beschrijving

Klean Kanteen roestvrij stalen baby fles met minimalistisch design. De taps toelopende vorm is speciaal gemaakt voor kleine handjes, je kleintje zal het flesje al snel makkelijk zelf vast kunnen houden! Het flesje is gemaakt van rvs en geheel vrij van schadelijke stoffen als BPA en ftalaten. De fles heeft een medical grade siliconen speen in de maat 'medium-flow'. Deze speen heeft twee gaatjes en is geschikt voor baby's van 6+ maanden. Voor onderweg kan dit flesje makkelijk afgesloten worden met de wide dop, zodat er niets kan lekken! 

Toen we de kans kregen om Klean Kanteen toe te voegen aan ons assortiment, twijfelden we geen moment. Vooral over dit flesje was mijn partner heel enthousiast, hij vertelde dat hij het destijds zo prettig in gebruik vond omdat hij het flesje met gekolfde melk direct kon verwarmen in een pannetje met water. De melk was in een mum van tijd opgewarmd doordat het roestvrij staal de warmte zo goed geleidde. Ook de grote fles opening vond hij een pluspunt, hierdoor pasten de bevroren melkblokjes er heel makkelijk in en kon het flesje bovendien makkelijk schoongemaakt worden. 

WELKE MAAT BABY FLES KIES IK HET BESTE?

Voor pasgeborenen zit je zeker goed met het kleinste flesje van Klean Kanteen (148 ml). Baby's hebben een kleine maag en kunnen nog niet veel melk in één keer verwerken. De maag groeit langzaamaan en heeft meestal pas met zes maanden een inhoud van 150 ml. De kleine fles van Klean Kanteen wordt geleverd met een slow-flow speen (met één gaatje), geschikt voor de leeftijd van 0 tot 6 maanden. Zowel met borst- als kunstvoeding is het voor je kleintje het fijnste als de natuurlijke behoefte gevolgd wordt en er niet te veel melk in één keer gegeven wordt. 

Is jouw kindje 6 maanden of ouder? Kies dan voor de Klean Kanteen baby fles met 266 ml inhoud. Vanaf deze leeftijd gaan kindjes grotere hoeveelheden per keer drinken en zit je goed met een fles van 266 ml. Op deze fles zit standaard de medium-flow speen (met twee gaatjes), wanneer jouw kindje de 9 maanden passeert kan je overgaan op de los verkrijgbare fast-flow speen (met drie gaatjes).

EIGENSCHAPPEN KLEAN KANTEEN BABY FLESJE

- Medical grade siliconen speen
- Dubbele ventilatie waardoor minder kans op krampjes
- Wijde fles opening waardoor makkelijk te vullen en schoon te maken
- Beschikbaar in twee groottes (148 ml en 266 ml) 
- Aantal milliliters weergegeven aan binnen- en buitenkant
- Niet geschikt voor de vriezer, magnetron of oven
- Geschikt voor reinigen in de vaatwasser
- Vrij van schadelijke stoffen als BPA en ftalaten
- Veilig alternatief voor plastic flesjes

OVER KLEAN KANTEEN

Klean Kanteen is een hecht familiebedrijf uit Californië, en pioniers in het ontwerpen en produceren van duurzame veldflessen. Het is nu moeilijk voor te stellen dat je in de vroege jaren 2000 geen herbruikbare roestvrijstalen waterfles kon kopen. Plastic was vrijwel de enige optie. Toen Klean Kanteen in 2004 de eerste BPA-vrije roestvrijstalen flessen verkocht, hoopten ze dat een paar mensen hier gebruik van zouden gaan maken. Tegenwoordig vind je overal herbruikbare waterflessen en koffiemokken. Klean Kanteen is inmiddels hét internationale merk geworden en heeft tientallen andere bedrijven geïnspireerd om herbruikbare roestvrijstalen producten te maken. Dit vinden ze niet erg want hun oorspronkelijke doel (geen wegwerpplastic meer) komt steeds dichterbij. Ondanks de snelle ontwikkelingen is Klean Kanteen altijd een familie- en werknemersbedrijf gebleven. De vrijheid om trouw te kunnen blijven aan haar principes is Klean Kanteen meer waard dan het binnenhalen van investeerders. Bijvoorbeeld om een paar jaar te kunnen besteden aan het ontwikkelen van een baanbrekende, gifvrije, krasvrije poedercoating (en dit is gelukt!). Vanaf het allereerste begin zijn de flessen van Klean Kanteen met liefde gemaakt: de liefde voor avontuur, de liefde voor het behoud van wilde plekken en de liefde voor het vervangen van plastic voor eenmalig gebruik. 

DETAILS

Merk: Klean Kanteen (1% for the planet!)
Geproduceerd in: China
Keurmerk: Certified B Corporation, Climate Neutral Certified
Inhoud: 266 ml
Afmetingen fles inclusief dop: H 145,7 x B 73,2 mm
Diameter opening: 54 mm
Materiaal: roestvrij staal, medical grade silicone
Gewicht: 144,5 g
Reinigen: vaatwasserbestendig   
Kleur: rvs
Leeftijdsindicatie: 6+ maanden (medium-flow speen)

SAMENSTELLING

Gemaakt van geborsteld 18/8 roestvrij staal (waarvan 60% gerecycled rvs) en medical grade silicone.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »