Handmade

Handgemaakte houten rammelaar

€19,95
close

Beschrijving

Handgemaakte OK rammelaar. Klingel, klangel, deze prachtige rammelaars hebben allemaal een uniek geluid. Dit komt door de verschillende grootte en door het fijne materiaal: hout!  

BIJZONDERHEDEN

Het gebruik van verschillende soorten hout maakt elke rammelaar bijzonder. Iedere rammelaar is gemaakt uit een stuk hout. Elk stuk verschillend van grootte en kleur. Het is altijd een verrassing welke je uiteindelijk thuis gestuurd krijgt. De rammelaars worden gemaakt van hergebruikt hout uit de omgeving. Hout wat op dat moment aangeboden wordt. Iedere rammelaar is afgewerkt met saffloer-olie. 

HET VERHAAL VAN DE RAMMELAAR

Meer dan 3000(!) jaar geleden, werd er in Mesapotamië (nu Irak) hout gedraaid. Een houtdraaier kon uit het hout, een ringetje draaien. Dit ringetje kon niet van het stuk hout af, en werd in de middeleeuwen al gebruikt als rammelaar, als een stukje speelgoed om de baby zoet te houden. 

RAMMELAARS VAN NU 

Rammelaars hebben een hele ontwikkeling doormaakt en zijn nu een educatief stuk speelgoed. Rammelaars van nu moeten uitnodigen om vastgepakt te worden door de handjes van onze kleintjes. En als je kleintje het vastpakt, wordt het duidelijk of het zit te kijken, te luisteren, te voelen of te sabbelen. Zo kun je erachter komen of je kleintje visueel, auditief of haptisch georiënteerd is!

DETAILS

Merk: Handmade
Geproduceerd in: Duitsland
Materiaal: hout 100%
Afmetingen: 12-15 cm lang 
Afwerking: gifvrije verf en biologische olie

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »