Vanwege coronamaatregelen en drukte bij onze vervoerders kan de levering (een kleine) vertraging oplopen

nlnl enen
EUR GBP USD AUD CAD CHF CNY JPY DKK NZD NOK RUB SEK
wishlist cart
Totaal€0,00
cart
close

Beschrijving

Zachte gebreide cocon van hvid. De rond gebreide cocoon is gemaakt van merino wol en houdt je baby lekker warm. De cocoon omhult je kleintje en geeft een veilig gevoel (net als de cocon bij een vlinder). Je kan je kleintje helemaal in het coconnetje inpakken, of het hoofdje en de handjes uit de cocon laten. Zie je je kleintje hier al in liggen?

Let op: de cocon is geen slaapzak en mag niet op die manier gebruikt worden. Kindjes in een cocon moeten onder toezicht van ouders/verzorgers blijven.

EIGENSCHAPPEN COCOON HVID

- heerlijk zacht
- te dragen van 0-8 maanden
- gemaakt van 100% ecologische merinowool
- houd je kleintje warm
- hoog knuffelgehalte 

WASVOORSCHRIFT 

Wol is zelfreinigend door de van nature bevattende lanoline. Hierdoor hoef je wol weinig te wassen. Wanneer de cocoon een vlek heeft kan je de vlek het makkelijkste en beste even plaatselijk schoonmaken. Ook een nacht buiten hangen of in de vochtige badkamer vindt wol heel fijn, zo ruikt het weer lekker fris!

Toch een wasbeurt nodig? Was de wolletjes dan op de hand. Gebruik een klein beetje (biologisch) wolwasmiddel en handwarm (lauw, niet koud) water van maximaal 30ºC. Vermijd knijpen, wringen en wrijven en druk het water voorzichtig tussen je handen of een handdoek uit de kleding. Liggend drogen geeft het mooiste resultaat, gezien wol vormt naar hoe het droogt.

DETAILS 

Merk: Hvid
Geproduceerd in: België
Keurmerk: Oeko-tex
Materiaal: Wol
Wasvoorschrift: Handwas 30°C
Maat: 0-8 maanden
Kleur: brick

SAMENSTELLING

Gemaakt van zachte biologische merino wol (100%)