nlnl enen
EUR GBP USD AUD CAD CHF CNY JPY DKK NZD NOK RUB SEK
wishlist cart
Totaal€0,00
cart
close

Beschrijving

De Grimm's grote regenboog is ontzettend veelzijdig om mee te spelen en ideaal voor (kleine) kinderen. Peuters kunnen er mee bouwen, stapelen en sorteren. Als je kind ouder wordt is de regenboog te gebruiken als omheining voor dieren (super leuk te combineren met Ostheimer), als tunnels en bruggen, een wieg voor de pop of om mooie bouwwerken mee te maken. Dat laatste vinden trouwens niet alleen kinderen leuk. Probeer maar eens een evenwicht-bouwwerk te maken. Ook leuk speelgoed voor volwassenen dus! De regenboog van Grimm’s stimuleert de fantasie en kan bijna in elk spel gebruikt worden.

De regenboog wordt aanbevolen door Spiel Gut. Spiel Gut is een Duitse consumentenbond (non profit) die bestaat uit wetenschappers met verschillende achtergronden. Spiel Gut adviseert ouders op het gebied van goed speelgoed.

Bewerking

Het houten speelgoed van Grimm’s is geverfd met gifvrije verf. De verf is op waterbasis en niet schadelijk voor de gezondheid. De verf en olie dragen het certificaat EN 71 and CPSIA/ASTM 963. Het hout van Grimm’s regenboog voelt zacht aan maar is tegelijk een beetje ruw. Dit zorgt er voor dat de regenboog goed te stapelen is en niet makkelijk wegglijdt. Fijn om mee te bouwen dus.

Kleuren

De regenboog van Grimm’s is, zoals een goede regenboog hoort te zijn, super kleurrijk. Met twaalf verschillende kleuren een echte eyecatcher in de kamer. Maar Grimm’s heeft de collectie uitgebreid en twee kleuren toegevoegd. De regenboog is ook verkrijgbaar in een pastelkleurige variant met zoete zachte kleurtjes. Of kies je voor zwart-wit/monochrome? Kom je er helemaal niet uit? Dan is de prachtige naturel variant altijd een goede keuze.

Reserveren

De regenbogen van Grimm’s zijn al een ruime tijd erg populair. Doordat er zoveel vraag naar de regenbogen is worden er gelimiteerde aantallen aan retailers verstrekt door Grimm’s. We proberen de grote Grimm’s regenboog altijd op voorraad te hebben maar dit lukt niet altijd. Mocht je er een willen reserveren stuur ons dan een berichtje.

DETAILS

Merk: Grimm's
Geproduceerd in: Duitsland, Europa
Keurmerk: FSC, Made by Nature
Materiaal: 100% Lindehout
Afmetingen: Lengte: 38 cm. Hoogte: 18 cm.

SAMENSTELLING

Gemaakt van (100%) Lindehout.