Amber

Barnsteen dames armband 19cm - rozenkwarts/cognac

€18,95
close

Beschrijving

De geliefde barnsteen armbanden. Ze zijn er in verschillende kleuren, met en zonder prachtige edelsteentjes.

Let op: barnsteen is een natuurproduct, ieder kraaltje is uniek qua vorm en grootte. De vermelde lengte van het sieraad is daarom bij benadering. Ook is het mogelijk dat de kleur afwijkt van de foto.

WAT IS BARNSTEEN?

Baltisch barnsteen is fossiele hars, afkomstig van naaldbomen uit het Scandinavisch gebied van ongeveer 44 miljoen jaar oud. Barnsteen is dus in tegenstelling wat de naam doet vermoeden versteend hars en geen steen. Het is licht en niet koud en voelt fijn op de huid.

WELKE MAAT HEB IK NODIG?

Twijfel je over de maat van het armbandje? Knip dan een touwtje af op de betreffende lengte (18 of 19cm) en pas dit om. Is het armbandje te groot? Dan is de lengte van het kinderarmbandje (16,5cm) misschien de goede maat. Opmerking: door het dragen van de barsteen sieraden kunnen de knoopjes tussen de kralen iets strakker getrokken worden waardoor de ketting of armband op den duur iets langer wordt.

HANDGEMAAKT

De amber armbandjes zijn handgemaakt in Litouwen. Ze zijn zo gemaakt dat ze bij te veel druk uit veiligheid breken. Tevens is elk steentje apart geknoopt wat voorkomt dat er tijdens een breuk steentjes loskomen. De barnsteen armband sluit gemakkelijk met een draaisluiting.

DETAILS

Geproduceerd in: Litouwen
Keurmerk: Gecertificeerd amber
Lengte: 19cm
Materiaal: Barnsteen, Rozenkwarts
Soort barnsteen: Gepolijst
Kleur: Cognac, roze

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Whats app