Vanwege coronamaatregelen en drukte bij onze vervoerders kan de levering (een kleine) vertraging oplopen

nlnl enen
EUR GBP USD AUD CAD CHF CNY JPY DKK NZD NOK RUB SEK
wishlist cart
Totaal€0,00
cart
close

Beschrijving

Geliefd bij velen en ook bij ons thuis staat een grote pot Shea butter waar de kindjes (en ik) heerlijk van pakken. Zo puur, dat dit potje vol liefde en zelfzorg zelfs eetbaar is... Shea Butter het pure goedje voor elk snoetje!

Eindelijk hebben we de Shea Butter toe mogen voegen aan onze shop. Misschien zijn sommigen van jullie al bekend met Holistic Doula Wendy en wellicht ook helemaal niet. Wil je alles weten over de heerlijke Shea butter? Lees dan snel verder! 

Wat is Shea Butter? 

Shea Butter is een heerlijke, biologische en toegankelijke crème, die wordt gewonnen uit de Shea noot. De crèmekleurige substantie wordt in Afrika al eeuwenlang gebruikt bij verschillende huidaandoeningen. Maar ook voor dagelijks gebruik voor lichaam en gezicht, om deze te voeden en helen. Een fijn weetje: de Shea Butter wordt direct afgenomen van de bron: een vrouwen community in Burkina Faso, Afrika.  

Shea Butter, baby's & kindjes

Wendy's liefde voor dit product ontstond toen ze ging zoeken wat ze voor haar baby kon gebruiken. De Shea Butter is zo puur dat je kindje het zelfs kan eten. Het voedt, verzorgd en heelt. De Shea Butter is biologisch en bestaat uit maar één ingredient, zonder toevoegingen. Bij ons thuis staat er altijd een pot voor het grijpen. Mijn kinderen pakken regelmatig de pot en smeren zich ermee in. Super om al zo jong met 'zelf care' bezig te zijn toch! Ik gebruik de Shea Butter voor mijn kinderen om hun huidjes te verzorgen. 

Shea Butter tijdens de zwangerschap

Het gebruik van de Shea Butter helpt ter voorkoming van striae en is een fijne manier om contact te maken met je kleintje. Door jezelf en je baby te masseren, met alle zekerheid dat wát je smeert en inmasseert van de puurste kwaliteit is. En aan het einde van je zwangerschap is het ideaal om te gebruiken als perineum massage creme/olie. 

INGREDIËNTEN 

De Shea Butter van Holistic Doula bestaat voor 100% uit butyrospermum parkii (Shea butter). Yes, you can eat it!

DETAILS

Merk: Holistic Doula
Geproduceerd in: Burkina Faso, Afrika
Inhoud: 200 ml
Verpakking: glazen pot