nlnl enen
EUR GBP USD AUD CAD CHF CNY JPY DKK NZD NOK RUB SEK
wishlist cart
Totaal€0,00
cart

Boeken & Kaarten

Lois - Nieuw leven

€15,00
close

Beschrijving

Lois Kruidenier tovert een glimlach op je lippen en een brok in je keel. Haar woorden raken je, doordat ze binnenkomen en precies omschrijven hoe jij je ook vaak voelt. Een boek om in één ruk uit te lezen, of elke dag een bladzijde voor jouw momentje op de dag. 

‘Nieuw leven’ is een bundeling van teksten die Lois Kruidenier schreef voor haar oudste dochter. Vanaf het moment dat ze moeder werd totdat ze zwanger bleek te zijn van de tweede. Het is een boek vol van hersenspinsels, twijfels, overtuigingen, beloftes en diepe gevoelens. Over de liefde, de uitputting, het onbeschrijfelijke. Over de kennismaking met het moederschap. 

ACHTERKANT BOEK

Haar eerste herinneringen zullen zich afspelen op deze vloer. En haar gezin, dat zijn wij. In ieder geval nog voor een hele lange tijd. Het is soms dubbel, het volwassen worden, het leven leiden. Soms mis ik dat oude gezin en dat oude huis, de onbezorgdheid en de vrijheid. Ik mis de kindertijd, de zorgeloosheid, de veiligheid van mama en papa, de knuffels in mijn bed. Nu speel ik een andere rol in het gezin. Ik ben nu de veiligheid, de strenge woorden en de troostende kusjes. Nu weet ik pas van de zorgen, de verantwoordelijkheid en de uitputting. Maar ook weet ik nu pas van de trots.
De overweldigende, onuitputtelijke liefje.
De wil om door vuur te gaan.
Voor mijn gezin. 
Mijn dochter. 

DETAILS

Titel boek: Nieuw Leven
Auteur: Lois Kruidenier 
Taal: Nederlands 
Soort boek: Bundel met los te lezen teksten (van één pagina) 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »