Vanwege coronamaatregelingen en drukte bij onze vervoerders kan de levering (een kleine) vertraging oplopen

nlnl enen
EUR GBP USD AUD CAD CHF CNY JPY DKK NZD NOK RUB SEK
wishlist cart
Totaal€0,00
cart
Sorteer
price
0
5
Geen producten gevonden...

Tula Free to Grow is opgericht door Ula en Mike. Die tijdens hun vele reizen over de hele wereld onder de indruk waren van werkende moeders. Ze droegen hun kindjes tijdens het werk op de rug. Zowel moeder als kind waren tevreden doordat ze dicht bij elkaar waren. Toen hun eerste dochter geboren werd ervoeren ze zelf hoe fijn het is om je baby dicht bij je te dragen met een draagdoek. Toen een paar jaar later hun zoon geboren werd, ontdekten ze ook de draagzak. Maar nooit was de draagzak helemaal naar hun wens. En dus werd de oma van Mike ingeschakeld om dé perfecte draagzak te ontwikkelen. En dat is gelukt! Ula en Mike maken nog steeds dragers en wij kunnen er van meegenieten.

De nieuwste aanwinst in de Tula familie is de Tula Free-to-Grow. Een draagzak die geschikt is voor kinderen vanaf de geboorte tot en met de peutertijd. Van drie tot twintig kilo draag je je kindje dicht bij je. Doordat je de Free-to-Grow in zowel de hoogte als de breedte kunt verstellen groeit de draagzak met je kind mee. De ergonomische positie (M-houding) wordt op deze manier behouden in de verschillende stadia van de ontwikkeling van je kind. Nog langer draagplezier: fijn voor jou en fijn voor je kleintje!

Ten eerste dat de draagzak meegroeit met je kindje. Dat maakt de aanschafprijs een stuk aantrekkelijker omdat je lang met de draagzak kunt doen.
Daarnaast is het ontwerp van de Tula Free-to-Grow goed doordacht. Bij de beentjes van je kindje is de Tula Free-to-Grow extra gewatteerd zodat er niets kan knellen. En daarbij zorgt het ergonomische zitvlak voor de juiste positionering. En net zo belangrijk: ook jij krijgt optimale ondersteuning. Zo geven de gewatteerde schouderbanden je extra draagcomfort en zorgen verstelbare bandjes voor de perfecte pasvorm. Zoals je van Tula gewend bent zit er op de heupband een vakje voor sleutels en kleingeld. Ook je mobiele telefoon past er precies in. In verband met straling raden wij aan om de telefoon hier alleen in vliegtuigstand in te dragen. De telefoon zit namelijk tegen jouw kindje aan.

Wij werden altijd al blij van de vele leuke prints die Tula in haar draagzakken doorvoert. En daar zijn ze gelukkig met de Tula Free-to-Grow niet mee gestopt. Ruim vijftien prints vind je in ons assortiment terug. En er worden regelmatig nieuwe prints uitgebracht dus neem regelmatig een kijkje op onze website!