Sorteer
merken
price
0
5

Een duurzaam merk waar we trots op zijn om hun product te verkopen: Humble Brush bamboe tandenborstel. Een tandenborstel voor kinderen en volwassenen gemaakt van bamboe!

De tandenborstels van Humble Brush hebben een handvat gemaakt van 100 procent biologisch afbreekbare, duurzaam geteelde bamboe. De borstelharen zijn gemaakt van nylon-6 borstelharen van Dupont. De verpakking is milieuvriendelijk, de doos en de binnenverpakking zijn gemaakt van gerecycled materiaal en kunnen worden weggegooid bij het gft-afval.

En willen we niet allemaal iets bijdragen aan de wereld op het gebied van duurzaamheid? In een tijd waarin de Plastic Soep elke dag groter wordt voelt het niet goed om nog meer plastic afval te produceren dan nodig is. Waarom zou je ooit nog een plastic tandenborstel kopen als er een super goed duurzaam alternatief is? Juist, dat dachten wij ook. Tel daarbij op dat de tandenborstel van Humble Brush fijn poetst, goed in de hand ligt én er ook nog gewoon mooi uitziet. En je snapt waarom wij enthousiast zijn over deze tandenborstel. De tandenborstel is verkrijgbaar in twee varianten: kind en volwassenen.

Humble Brush heeft een project opgezet waarbij van elke verkochte tandenborstel een deel van de opbrengst naar de mondgezondheid van kinderen in nood gaat: The Humble Smile Foundation. Veel kinderen over de hele wereld hebben geen middelen om voor hun mondgezondheid te zorgen. De tandheelkundige kliniek is te ver weg en ze hebben geen tandpasta en tandenborstel. Met als gevolg pijn, tandverlies, niet naar school kunnen en een ontwikkelingsachterstand. De foundation werkt met een groep tandheelkundige professionals samen met lokale schoolmedewerkers om preventieve mondgezondheidsinitiatieven te promoten. Denk hierbij aan dieetinterventies, kinderen leren poetsen (tanden maar bijvoorbeeld ook handen) en klinische procedures.

En als jij een tandenborstel van Humble Brush koopt, steun je dus automatisch deze foundation. Geweldig toch!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »