Vanwege coronamaatregelen en drukte bij onze vervoerders kan de levering (een kleine) vertraging oplopen

nlnl enen
EUR GBP USD AUD CAD CHF CNY JPY DKK NZD NOK RUB SEK
wishlist cart
Totaal€0,00
cart
Sorteer
price
0
5
Geen producten gevonden...

Lilano is een nieuw biologisch merk in onze webshop. De kleding wordt geproduceerd in Duitsland en heeft draagcomfort, kwaliteit en duurzame materialen voorop staan. We zijn fan van hun mooie streepjes in de kleuren marine en rood. De wol heeft een soort zacht bovenlaagje waardoor het heel fijn aanvoelt en ook wat dikker is van stof. Ultiem draagcomfort dus!

Lilano heeft haar naam opgebouwd uit het Latijn. Met een enthousiast team hebben ze gebrainstormd over een passende naam. Ze kwamen tot een combinatie van verschillende woorden. Zo hebben ze van de onderstaande woorden de eerste twee letters gebruikt om tot een goed doordachte naam te komen.
Liberi = vrije kinderen
Lana = wol
Novus = mode
Samen kom je dan op ‘mode voor vrije kinderen gemaakt van wol’. Met hun expertise en een passie voor kindermode een pakkende naam!

Bij Lilano maken ze altijd gebruik van grondstoffen zonder bewerkingen of chemicaliën. Hun standpunt is dat de baby- en kinderhuid extreem gevoelig is. En dat de dunne huid van je kindje zo min mogelijk geïrriteerd mag worden. Sterker nog, de stoffen moeten de huid, en daarmee je kindje, beschermen en omhullen. En daar sluiten we ons natuurlijk graag bij aan. De stoffen waarmee Lilano werkt worden zorgvuldig gekozen en zo geproduceerd dat de werkomstandigheden voor hun werknemers optimaal is.

In het assortiment van Ziloen vind je van Lilano fijne wikkelslaapzakjes met een lange rits aan de zijkant. Fijne shirtjes met een staande boord aan de bovenzijde zodat het shirt mooi aansluit op de hals van je kindje. Rompers met handige drukknoopjes aan de hals zodat ze makkelijk aan en uit gaan. En bandana’s die ideaal zijn ter voorkoming van natte shirtjes van het kwijlen. Tel hier de mooie kleuren en zachte stoffen bij op, en je snapt dat we blij zijn met het merk Lilano in onze collectie.