Vanwege coronamaatregelen en drukte bij onze vervoerders kan de levering (een kleine) vertraging oplopen

nlnl enen
EUR GBP USD AUD CAD CHF CNY JPY DKK NZD NOK RUB SEK
wishlist cart
Totaal€0,00
cart
Sorteer
merken
price
0
100

Alwero kleding is bekend vanwege de schattige vestjes van wol voor baby en kind. Sinds kort groeien deze vesten in populariteit. Maar het bedrijf uit Polen heeft veel meer prachtige producten van Woolmark gecertificeerde wol.

Alwero produceert op duurzame wijze in Polen sinds de jaren 90. Het is een klein familiebedrijf dat de behoefte heeft kwalitatief hoogstaande hesjes, jasjes, slofjes en wantjes te produceren. De combinatie van stevige en isolerende wol in een klassiek model vormt een mooie basis die gecombineerd kan worden met andere laagjes kleding (van wol en zijde). Ondanks de robuuste en natuurlijke uitstraling is de wol zacht en warm. De biesjes zijn gemaakt van polyester.

De collectie in de duurzame shop van Ziloen bestaat uit een hesje, vestje, jas, sloffen en wanten. Wij hebben een grote collectie kleuren en alles op voorraad in ons magazijn. Wij verwerken bestellingen dagelijks en de verzendkosten zijn laag. Soms hebben wij een korting of sale die wij bekend maken via Facebook en Instagram. 

Wanneer je op zoek bent naar specifieke Alwero shop producten dan kan je ons altijd berichten zodat wij een bestelling op maat kunnen maken.