Vanwege coronamaatregelen en drukte bij onze vervoerders kan de levering (een kleine) vertraging oplopen

nlnl enen
EUR GBP USD AUD CAD CHF CNY JPY DKK NZD NOK RUB SEK
wishlist cart
Totaal€0,00
cart
close

Beschrijving

Is je baby onrustig? Wilt je kindje niet alleen zijn en huilt het meer dan normaal? De kans is groot dat je baby zijn eerste tandjes krijgt. Het doorkomen van de tanden zorgt voor een vervelend gevoel van spanning in de mond. Hierdoor zit je baby vaak niet lekker in zijn vel in de periode dat de tanden (proberen) door te komen. Je kan je kleintje helpen door het te laten bijten op iriswortel, ook wel bijt-wortel genoemd. Iriswortel is een eeuwenoud natuurlijk geneesmiddel dat de pijn verlicht.

Iriswortel helpt tegen tandenpijn van je baby

Krachtig kauwen en bijten helpt het beste om het vervelende gevoel van doorkomende tanden tegen te gaan. Iris wortel (wortel van het viooltje) is een natuurlijk product om de pijn te verlichten. De Iriswortel van Grunspecht zijn biologisch verbouwd, splintert niet en bezit een natuurlijke elasticiteit.

Onderhoud van de Iris wortel

Dompel de bijt-wortel voor gebruik paar seconden onder in kokend water. Laat de iris wortel bij kamertemperatuur drogen. Nu is hij klaar voor gebruik!

Gebruiksaanwijzing

Laat je kindje een paar keer per dag 2 minuten op de wortel bijten om de pijn van doorkomende babytandjes te verlichten. Maximaal vijf keer twee minuten. Laat je baby alleen onder toezicht kauwen op de iriswortel, en gebruik de wortel nooit zonder koord (in verband met risico op inslikken). Beschadigd wortelhout dient meteen vervangen te worden.