Ziloen is nog open! Wij verzenden zoals normaal. Bedankt voor jullie support ♡

nlnl enen
EUR GBP USD AUD CAD CHF CNY JPY DKK NZD NOK RUB SEK
wishlist cart
Totaal€0,00
cart

Tula Free to Grow draagzak, alles wat je erover wilt weten!

  • Geplaatst op
  • Door Ziloen
  • 0
Tula Free to Grow draagzak, alles wat je erover wilt weten!

De Tula Free to Grow draagzak werd begin dit jaar toegevoegd als babydrager aan het Tula assortiment. In dit blog vertellen wij je er graag meer over!

Er is niks fijners dan je kindje dichtbij je te hebben en Tula maakt dit extra gemakkelijk. Moeiteloos een goede ergonomische houding, draagcomfort voor jezelf en je kindje. En natuurlijk de mooie printjes. De standaard Tula draagzak kennen de meeste van jullie inmiddels wel, maar wat is er dan precies anders aan de Tula Free to Grow draagzak?

Tula Free-to-Grow draagzak

De draagzak is, zoals de naam doet vermoeden, verstelbaar in maat. Daar zit meteen het grote verschil met de standaard Tula. Hoewel voor de standaard Tula draagzak een infant insert (verkleiner) verkrijgbaar is, zijn de meningen over het gebruiksgemak gevarieerd. Sommige ouders vinden de infant insert onhandig in gebruik en warm bij zonnig weer. Met de Tula Free to Grow is de infant insert niet meer nodig.

Hoe werk dat dan?

Je kunt de Tula Free to Grow draagzak instellen op drie verschillende standen, zodat je newborn, baby of dreumes er perfect in past. Dit doe je door de breedte van het zitvlak smaller of breder te maken door in de heupband drie drukknoopjes te verzetten. Hierdoor heb je altijd de ondersteuning van knie tot knie, waarmee je een ergonomische houding bereikt. Daarnaast heb je meer rugpand nodig wanneer je kindje langer wordt. Ook daar heeft de Tula Free to Grow draagzak een oplossing voor. Door links en rechts de gespen op de schouderbanden losser of strakker te zetten, verander je de hoogte van de stof aan de bovenkant. Zo krijgen ook de schouders en nek altijd goede ondersteuning.

1. Ondersteunende gewatteerde schouderbanden voor extra draagcomfort.
2. Verstelbare bandjes voor de perfecte pasvorm.
3. Groot voorvak voor sleutels, kleingeld etc.
4. Extra gewatteerde been opening voor comfort van de baby.
5. Brede, gewatteerde heupriem voor extra ondersteuning.
6. Ergonomisch zitvlak voor juiste positionering.

En meer!

Je kunt de Tula Free to Grow draagzak gebruiken vanaf newborn leeftijd tot en met de peutertijd (3-20 kg). Lekker lang dus! De stof (twill) waarvan de draagzak is gemaakt voelt iets soepeler en zachter aan dan een standaard Tula draagzak. Het is zacht en erg draagkrachtig, waardoor je ook zwaardere kindjes met gemak en comfort kunt dragen.

Waar vind ik de Tula Free-to-Grow?

De Tula Free to Grow draagzak is momenteel beschikbaar in acht leuke prints. Met de namen Play, Discover, Wonder, Blossem, Stormy, Indigo, Soar en Doodle zit er vast een print tussen die je aanspreekt. Je koopt de Tula Free to Grow draagzak voor € 159,90. Bekijk ze allemaal: Tula free to grow

 

lachend gezin met twee kinderen waarvan een in tula draagzak free to grow

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden