Picknick als herinnering

Ik herinner me dat ik als klein meisje met mijn moeder en zusje achter in de tuin mocht picknicken. Gewoon op een doordeweekse dag in de pauze van school. Omdat de zon scheen en omdat mijn moeder dat bedacht. Een kleedje op het gras, allemaal lekkere en gezonde dingen op onze bordjes en gezellig pratend over wat we die ochtend gedaan hadden. Nu weet ik dat we toen herinneringen maakten voor later. Want elke keer als de zon schijnt en ik buiten mijn lunch eet, denk ik terug aan die middag.

“Nu weet ik dat we toen herinneringen maakten voor later”.

Ik hoop deze herinnering straks ook door te kunnen geven aan mijn zoontje. Want wat is picknicken fijn en gezellig! Het leuke is dat picknicken overal kan: in de tuin, in het park of in het bos. Met slecht weer is picknicken in de woonkamer een echte aanrader. Leg een kleedje op de grond, en laat je kind(eren) meedenken wat er allemaal bijhoort. Hebben jullie alles? Eet smakelijk!

Op zoek naar een hip en verantwoord servies?

Love Mae maakte vrolijke eetsets. De borden hebben bijvoorbeeld verschillende vakjes. Perfect om je kindje verschillende dingen te laten proeven. Maak bijvoorbeeld een ‘monkey platter’: een bordje met allemaal verschillende kleine hapjes van bijvoorbeeld (gedroogd) fruit, groenten, vlees of vis met een zelfgemaakte dip. Laat je kindjes zelf kiezen wat ze eten en hoeveel. Gegarandeerd een succes, je zult namelijk zien dat ze meer eten dan je verwacht!

Het duurzame kinderservies van Love Mae is gemaakt van 100% bamboe en BPA- en gifvrij. De eetsets bestaan uit vijf delen. Het vakjesbord, een kommetje, een beker en bestek. Er zijn vier verschillende design, dus voor iedereen zit er iets moois bij. Je koopt een complete eetset voor €31,50 bij Ziloen. Ga direct naar onze eetsets: Love Mae

Welke eetset vind jij het leukst?


love-mea-bpa-gifvrij-servies1. Fairy Garden 2. Forest Feast 3. Safari 4. Tea Party

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 + tien =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.